lauantai 20. heinäkuuta 2013

Not yet, not yet....Now

4 vuotta sitten - Mitä jos alkaisin kirjoittaa blogia...
2 vuotta sitten - En ole vieläkään alkanut kirjoittaa. Mistä edes kirjoittaisin...
Vuosi 2013 - Tein sen!

Kuten otsikko kertoo, olen odottanut otollista hetkeä blogin aloittamiselle. Kuitenkaan en ole saanut aikaiseksi ryhtyä kirjoittamaan - mikä ehkä on tyypillistä itseäni. Nyt kuitenkin tein jotain jännällä tavalla pelottavaa: ensimmäisen postauksen. Vaikeinta on ollut päättää aihe: mistä oikeasti saisin kirjoitettua? Yleisimpiin blogiaiheisiin lukeutuvat muoti, kauneus, meikit ja muut vastaavat eivät ole tuntuneet niiltä aiheilta, joista saisin edes hampaat irvessä aikaan mielenkiintoista tekstiä - tai edes järkevää sellaista.

Vähän aikaa sitten sain tietää, että minut on hyväksytty ammattikorkeakouluun opiskelemaan elokuvan ja television koulutusohjelmaan. Selaillessani sieltä saamiani lappuja, tajusin samalla, mistä voisin kirjoittaa. Vaikka tuo äkillinen päätös ko. koulutusohjelmaan syntyi juuri ennen haun alkamista, tuo samainen päätös kertoo, mistä olen kiinnostunut.

Haluan kirjoittaa jo esille tulleista aiheista: elokuvista ja mm. televisiosarjoista. Haluan myös jakaa kokemuksiani mahtavan Mediadekkarit-ryhmämme parissa. Ryhmässä olo on antanut ja opettanut itselleni hurjasti pienen ajan sisällä.


Entäpä minä itseOlen 18-vuotias, juuri lukion lopettanut, kevään 2013 ylioppilas. Aloitan siis syksyllä opiskelun elokuvan ja television koulutusohjelmassa. Odotankin mielenkiintoisia päiviä ja opiskeluhetkiä. Olen valmis uusiin haasteisiin. Kuitenkin tällä hetkellä haluaisin ottaa ihanat ystäväni mukaani opiskelupaikkaani, sillä nyt lukion loputtua emme tule näkemään yhtä usein. Voin toki aina yrittää koota porukkamme kasaan elokuvailtoja varten!

Uskon, että seuraava kuvakollaasi pystyy kertomaan itsestäni ihmisenä hieman enemmän, kuin itse kirjoittamalla. Kuvahan kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. 


En tiedä, mistä seuraava tapani on tullut, mutta se on välillä melko häiritsevä. En jostain syystä tykkää lukea elokuvien takakansien tekstejä. En myöskään välitä pahemmin trailereista. Haluan luoda mielipiteet ja kuvat elokuvasta ilman mitään edesauttavia tekijöitä. Silti tämä on lähes mahdotonta. 
Yritän myös kirjoittaa niin, etten kerro juonipaljastuksia juuri lainkaan perus juonikerronnan lisäksi. Ihan myös senkin takia, että juonipaljastukset saattavat olla todella ärsyttäviä. En myöskään halua kertoa kaikkea itsestäni heti, sillä kuten jo kerroin, vihaan juonipaljastuksia.

Nyt olen aloittanut matkan toisella tuntemattomalla ja arvaamattomalla tiellä, ja olen valmis siihen.Matka alkakoon!

6 kommenttia:

 1. MITEN IHANAMAHTAVAUPEE ALOITUSPOSTAUS! <3 Itellä oli niin kökkö ja hutasten tehty, että hävettää...

  Mää tuun sun mukaan sinne kouluun! Ideoidaan Doctor Who-vaikutteisia minielokuvia ja semmosia. ;D Tästä se lähtee, ihanaa että ryhdyitte Elinan kanssa blogihommiin! <3

  VastaaPoista
 2. KIITOS! <3 :)
  Joo, tuu vaan. Keksittäis varmaan kaikkee mahtavaa! Saa nähä miten meille Elinan kanssa käy. Peukut pystyyn.

  VastaaPoista
 3. Oijjoijjoi, katoin jo urlia miettien, paljastuisiko täältä Whovian, ja sitten scrollasin alas ja löysin Tennantin kuvan. Fantastic! Ps. toi sun opiskelupaikka kuulostaa ihan supernamilta, oon pikkasen kade.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että joku huomasi urlista vihjeen! Kiitos! Ainakin voi jo aavistaa, millainen postaus on jossain vaiheessa tulossa............. Ja toivon todellakin että opiskelu on yhtä kivaa, mitä nimi antaa uskoa :)

   Poista
 4. Woo, kerranki erilainen ja hyvin kirjoitettu aloituspostaus. : )

  VastaaPoista